top of page
Yazarın fotoğrafıAjans FU Reklam ve Danışmanlık

Meta İşletme Yardım Merkezi: Dönen reklamlar hakkında



Meta İşletme Yardım Merkezi: Dönen reklamlar hakkında

META Dönen format, tek bir reklamda her biri kendi başlığı, açıklaması, bağlantısı ve eylem çağrısı olan 2 veya daha fazla görsel ve video göstermenize olanak tanır. İnsanlar mobil cihazlarında parmaklarıyla kaydırarak ya da bilgisayar ekranlarında ok işaretlerine tıklayarak dönen formatta gezinebilir.

Dönen format, çeşitli işletme türlerini ve ihtiyaçları destekler. Emlak, hizmet, etkinlik ve daha fazlasını sergilemek için bu formatı kullanabilirsiniz.

Dönen reklamları kullanarak şunları yapabilirsiniz:

  • Farklı yönlendirme sayfalarına bağlantı veren birden fazla ürün gösterebilirsiniz. Müşterilere daha fazla seçenek sunun ve tıklanma oranınızı artırın.

  • Tek bir ürünün birçok özelliğini öne çıkarabilirsiniz. Müşterileri daha iyi bilgilendirmek için ürünün farklı açılarını ve özelliklerini gösterin.

  • Bir hikaye anlatabilirsiniz. İlgi çekici bir hikaye anlatmak için arka arkaya görseller ve videolar kullanın.

  • Bir süreci açıklayabilirsiniz. İnsanlara, işletmenizin nasıl çalıştığını adım adım gösterin.

  • Daha büyük bir tuval oluşturabilirsiniz. Sürükleyici bir reklam deneyimi için tüm kartlarınızı içeren tek bir büyük görsel sunun.

  • Avantajları tanıtabilirsiniz. İşletmeniz hizmet sektöründeyse avantajları yeni müşterilere göstermek için görseller ve videolar kullanın.

Meta Reklam Yöneticisi'nden veya Facebook Sayfanızdan dönen reklamlar oluşturabilirsiniz. Dönen reklamlar; Facebook, Messenger, Instagram ve Meta Audience Network'teki pek çok reklam alanında görünür.

Instagram'da görünen dönen reklamların medyalarına otomatik olarak özel konumlandırma uygulanmış olabilir. Dönen reklamlarda özel konumlandırma, kart sıralaması ve kreatifi aynı tutarken döngüyü insanların tercihlerine göre bir kart üzerinde başlatır.

Reklamınız yayınlanmaya başladıktan sonra dönen reklam ölçümleriyle sonuçlarınızı analiz edebilirsiniz.

Daha fazla bilgi

Comments


bottom of page