top of page
Yazarın fotoğrafıBaran Zen

Trendyol Go motorlu kurye ne kadar kazanıyor?


Trendyol Go’da motorlu kurye olarak çalışan kişiler saatlik ücret almaktadır. Buna göre en çok alışveriş yapılan saatlerde yani 18.00 – 20.00 arasında çalışanlar saat başı 35 TL kazanmaktadır. Bu saatler dışında ise saatlik ücret 24,5 TL’dir.

Trendyol Go’da paket başı 5TL ücret verilmektedir. Tüm motorlu kurye işlerinde olduğu gibi burada da kazanç, çalışma sıklığına göre belirlenmektedir. İşe başlamadan önce çalışan kendine uygun bir çalışma paketi seçer. Bunun yanı sıra Trendyol Go kuryeleri o gün çalışmasalar dahi günlük 27 TL’lik bir kazanç elde ederler.

Trendyol Go ile kendi işinizi kurabilir ve aylık 5.000 – 10.000 TL arası kazanabilirsiniz. Ayrıca ücretinizi almak için ay başını beklemeden haftalık olarak da alabilirsiniz.

Trendyol Go motorlu kurye aylık maaşı ne kadar?

Bir motorlu kurye standart çalıştığında aylık yaklaşık 5.000 TL kazanır. Çalışma saatini 70 saatin üzerine çıkardığında ise bu ücret 10.000 TL’yi bulabilmektedir.


Trendyol Go part time çalışan ne kadar kazanır?


Trendyol Go’da part time çalışmak isteyenler de makul bir ücret almaktadır. Örneğin sadece saat 18.00-20.00 arasında çalışanlar bir günde 105 TL kazanabilir. Ayrıca Bağ-kur, 29 yaşından küçük çalışanların 1 yıl boyunca sigortasını öder ve böylece günlük en fazla 14 saat çalışabilirsiniz.

12 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page